Forumi » Svijet

NWO-marksizam

  • 39 postova
  1. prosinca 2018. u 13:25:41 CET

  Novo ludilo NWO-marksizma.

   

  U Njemačkaoj je tzv "nevladina" udruga Antonio-Amadeu (o istoj opširnije doli) u Berlinu izradila priručnik za vrtiće kako kod djece prepoznati NAZI roditelje.

  Predgovor za priručnik je napisala SDP-ova ministrica Franziska Giffey.

  Tako u "uputama i indicijama" stoji kod cura ako vežu kosu u pletenice, a kod dečki, ako su sportski građeni i bave se fiskulturom.

  U slučaju dakle "indicija", vrtići trebaju reagirati i djecu "usmjeriti" na njihov "tolerantni" put.

   

  https://www.berliner-kurier.de/berlin/kiez---stadt/erkennt-man-so-nazi-eltern--kita-broschuere-sorgt-fuer-empoerung-31670196

   

  Znate li da su sovjetski komunisti prvi krenuli s tim da se "djecu treba oduzeti roditeljima"?

   

  A sada malo o Antonio-Amadeo udruzi.

  https://de.wikipedia.org/wiki/Amadeu_Antonio_Stiftung

  Na čelu joj stoji Anetta Kahane.Ovo je službena biografija:

  https://de.wikipedia.org/wiki/Anetta_Kahane

  A sada neslužbena biografija.

  Anetta Kahane je bila špijun istočno-njemačkog Stasija, i nekoliko osoba, koje je ona observirala, su završili tragično, neki smrću pod nerazjašenim okolnostima.

  1990 nakon pada komunizma, mjenja dakle fasadu i od ortodoskne komunistkinje postaje moderna socijaldemokratkinja.

  Pogledajte kako se i Wikipedija cenzurirala da se sakrije prava biografija:

  https://www.youtube.com/watch?v=gwyGpy5YbtA

   

  https://sciencefiles.org/2015/10/26/erst-sauline-dann-pauline-die-merkwuerdige-wandlung-der-anetta-kahane/

   

  Podsjeća li vas ovo na Hrvatsku i biografije ljudi koje vode "nevladine" udruge?

   

  • 39 postova
  24. siječnja 2019. u 12:05:40 CET

  Katoličko kršćanstvo je najveći neprijatelj masoneriji, koja je nauk sotone, jer kršćanstvo daje slobodu čovjeku, onu koju mu je dao Bog stvoritelj.
  Sotona, otac laži, pak, pod krinkom slobode, želi ropstvo, i on je taj koji je osnovao masoneriju u poganom Babilonu kroz crnu mistiku kabalu. Treba samo pogledati što se dešavalo u Babilonu, žrtvovanje djece, novorođenčadi, ritualna ubijstva, karanje svak sa svakim, orgije i droga.

  Svaka usporedba s ljevičarskim Hollywoodom sasvim slučajna.

  Masonerija je stvorila i komunizam (sam Marx je bio sotonist koji je prakticirao crnu magiju), i njegov cilj, sloboda i ravnopravnost radnicima, jest bio ništa drugo nego samo mamac i krinka da se prikrije stvarni cilj komunizma, jer ne zaboravimo što je Marx rekao „Borim se protiv kapitalizma i Boga.“

  Protiv kapitalizma su se malo onako borili da stvore nekakav privid (sama činjenica da su Lenjina i Trockija financirale banke iz New Yorka, Londona, Hamburga, Stockholma) govori sve, al protiv kršćanstva su se punim snagama borili, tako se u prvim danima komunističke revolucije vješale glave svećenika i časnih sestara, od Moskve, preko Španjolske, pa sve do Hrvatske.

  Druga važna stvar borbe dobra i zla, katoličkog kršćanstva s jedne strane i sotonskog komunizma i masonerije s druge, jest borba naše vjere i Crkve protiv jednog drugog zla koju je izmislio Sotona  - kamate, jer nitko drugo kao kamata ne oduzima ljudima, narodima i državama slobodu i pretvara ih u robove.

  Sjetimo se što je Isus napravio u hramu s kamatarima, sjetimo se da je Katolička Crkva (dok je bila naša), zabranila kamatu i članstvo u masoneriji.

  No što je učinila masonerija, kako ubiti najvećeg neprijatelja, Katoličko kršćanstvo i Crkvu njegovu?

  Infiltracijom, i uništenjem iznutra.

  Ubacite u web tražilicu knjigu „AA-1025“, iili ubacite u Jubitu „Bella Todd“…koja je bivša vođa Komunističke Partije u US i koja je kasnije opisala kako je partija slala agente i lažne svećenike (u velikom broju homo orijentacije) da se infiltriraju u Katoličku Crkvu i razore je iznutra.

  Zato imate na tone katoličkih pedofila svećenika, zato je stvoren Vatikan II, i tobože „našu“ Crkvu koja promovira NWO-marksističke ideje kao arabizaciju i islamizaciju naše Europe, legaliziranje neprirodnih brakova, promicanje ubojstva nerođenih itd…..jer sve je to oruđe sotone i njegovih ideologija (komunizma, ljevice, islama, globalizacije, humanizma..) protiv jedine istinske vjere i jedine istinske, naše Katoličke i Kristove Crkve.

  Da usporedimo s Hrvatskom, poslije smrti predsjednika Tuđmana, pogledajte samo profile njegovih nasljednika i tko ih je ubacio.